Секрети приготування заварного крему в мікрохвильовці



Дізнайтеся, як приготувати заварний крем в мікрохвильовці за лічені хвилини. Швидко, в міру солодко, без грудочок, а головне — мінімум брудного посуду!



З появою мікрохвильових печей життя господинь спростилося в рази - поласувати солоденьким можна за кілька хвилин, отримавши чудовий крем без грудочок, який не підгорає, не липне до каструлі і не вимагає безперервного помішування, інформує Ukr.Media.

Як приготувати заварний крем

Інгредієнти:

200 мл молока
2 жовтки
20 г цукру
20 р цукрової пудри
20 г борошна
Приготування:

Розітріть жовток з цукром і цукровою пудрою в ємності, яку можна підігрівати в мікрохвильовій печі.
Додайте просіяне борошно і ретельно перемішайте.
В одержану суміш поступово введіть молоко, постійно помішуючи. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
Відправте суміш в мікрохвильову піч, встановивши регулятор потужності на 800-1000 Вт (чим вище потужність, тим швидше крем загусне). Готуйте масу 4-5 хвилин, помішуючи кожні 30 секунд.
Готовим кремом наповніть повітряні профітролі, використовуйте для приготування улюбленого «Наполеона» або їжте просто так.
Приємного апетиту!
Share on Google Plus

About Олександр Грицюк

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар