Секрети приготування заварного крему в мікрохвильовці
Дізнайтеся, як приготувати заварний крем в мікрохвильовці за лічені хвилини. Швидко, в міру солодко, без грудочок, а головне — мінімум брудного посуду!
З появою мікрохвильових печей життя господинь спростилося в рази - поласувати солоденьким можна за кілька хвилин, отримавши чудовий крем без грудочок, який не підгорає, не липне до каструлі і не вимагає безперервного помішування, інформує Ukr.Media.
Як приготувати заварний крем
Інгредієнти:
200 мл молока
2 жовтки
20 г цукру
20 р цукрової пудри
20 г борошна
Приготування:
Розітріть жовток з цукром і цукровою пудрою в ємності, яку можна підігрівати в мікрохвильовій печі.
Додайте просіяне борошно і ретельно перемішайте.
В одержану суміш поступово введіть молоко, постійно помішуючи. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
Відправте суміш в мікрохвильову піч, встановивши регулятор потужності на 800-1000 Вт (чим вище потужність, тим швидше крем загусне). Готуйте масу 4-5 хвилин, помішуючи кожні 30 секунд.
Готовим кремом наповніть повітряні профітролі, використовуйте для приготування улюбленого «Наполеона» або їжте просто так.
Приємного апетиту!
0 коментарі:
Дописати коментар